Cihanbeyli Şehit Burhan Küçükkartal İlkokulu

WEB https://sehitburhankckkartalilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KÜTÜKUŞAĞI MAH. 67010. SK. CİHANBEYLİ ŞEHİT BURHAN KÜÇÜK KARTAL İ.O BLOK NO 5 CİHANBEYLİ / KONYA
VİZYON : Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, ilimizin önde gelen okulları arasında olmak ve il düzeyinde adını duyurmak.
MİSYON : Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Servis : Öğretmen servisi mevcuttur.
Ulaşım : Okulumuza her sabah öğretmen servisi, çevre mahallelerden ilçe merkezine ve il merkezine sabah, il-ilçe merkezlerinden mahalleye öğlen dönüşlü servisler bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 40