Cihanbeyli Şehit Burhan Küçükkartal İlkokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, ilimizin önde gelen okulları arasında olmak ve il düzeyinde adını duyurmak.

Misyon: Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00-15:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03326925232

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://sehitburhankckkartalilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kütükuşağı Mah. 67010. Sok. No5 Cihanbeyli/KONYA

Fen Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri -

Adres - Kütükuşağı Mah. 67010. Sok. No5 Cihanbeyli/KONYA

Ulaşım Okulumuza her sabah öğretmen servisi, çevre mahallelerden ilçe merkezine ve il merkezine sabah, il-ilçe merkezlerinden mahalleye öğlen dönüşlü servisler bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 40