OKUL AİLE BIRLIGI

Ikıncı Donem Aile Birliği Toplantımız velilerimizin  katılımıyla 01/03/2017 tarıhınde gercekleştırldı.

05.03.2018 142

Ikıncı Donem Aile Birliği Toplantımız velilerimizin  katılımıyla 01/03/2017 tarıhınde gercekleştirldi. Yoğun bır katılım sağlayan Kütükuşağı sakinleri okulumuzun guzelleştirilmesınde ve eğitimde on sıralara gelmesınde bizde varız diyerek toplantıya iştirak ettiler.

Okul Müdürü Turgut GÜNBATI yaptığı konuşmada çocuklarımızın geleceği için sadece öğretmenlerin değil anne baba olarak sizlerinde elini taşın altına koymanız gerek diyerek velilerin her zaman okula gelmeleri ziyaretleri sadece toplantılarda değil başka zamanlarda da yapmları gerektiği temennisinde bulundu. Ayrıca 2. dönemin başlamasıyla  okul-aile etkinlikleri çerçevesınde evlere zıyaret yapılacağını bildirdi.