Her Sınıfa Ağaç Projesi

Okulumuzda öğrencilerin sorumluluk bilinci ve doğa sevgisi kazanımları için "Her Sınıfa Ağaç" projesi başlamıştır.

09.04.2019 67

Öğrencilerimizin doğa sevgisi ve sorumluluk bilinci kazanımlarını edinebilmeleri için okulumuzda "Her Sınıfa Ağaç" projesi başlamıştır. Proje kapsamında anasınıfından - 8. sınıfa kadar her kademede sınıflarımızın kendilerine özel ağaçları olacak ve bu ağaçların dikim bakımında öğrenciler aktif olarak görev alacaktır.

Bulunduğumuz coğrafyanın kuraklığı karşısında öğrencilerimizle birlikte elimizden gelen adımları atıyoruz. Okul bahçemizde mevcut bulunan ağaçların bakımı ve yeni fidanların dikimiyle birlikte öğrencilerimiz sorumluluk ve doğa sevgisi kazanımlarını edinmiş olacaklardır.

Projemiz okulun açıldığı hafta başlamış ve eğitim-öğretim yılı sonuna kadar devam edecektir.

Projemizde aktif olarak katkı sağlayan öğrencilerimize ve sosyal bilgiler öğretmenimiz Yunus Emre TANRISEVEN´ e teşekkür ederiz.