Haftanın En Temiz Sınıfı Projesi

Okulumuzda öğrencilere temizlik alışkanlığı kazandırma ve okulu kendi evleriymiş gibi sahiplenmelerini sağlamak amacıyla haftanın en temiz sınıfı projesi oluşturulmuştur.

09.04.2019 104

Okulumuzda bulunan ilk ve ortaokul sınıflarının katılımıyla "Haftanın En Temiz Sınıfı" projemiz hayata geçirilmiştir.

Bu proje ile öğrencilerin temizlik alışkanlığı kazanmaları, çevre temizliğine karşı hassasiyetlerinin artması ve okulu kendi evi olarak benimsemeleri gibi kazanımları edinmeleri amaçlanmıştır.

Sosyal bilgiler öğretmenimiz Yunus Emre TANRISEVEN koordinesinde devam etmekte olan projemizde her hafta sınıflardan birer temsilci öğrenci tek tek sınıflara puan vermekte ve en çok puanı alan sınıf o haftanın en temiz sınıfı seçilerek "Haftanın En Temiz Sınıfı" kupasını sınıflarında 1 hafta boyunca sergileme imkanı kazanmaktadır. Eğitim-öğretim yılı sonuna kadar devam edecek olan projemizde en çok "Haftanın En Temiz Sınıfı" ünvanını kazanan sınıfa süpriz hediyelerimiz olacaktır.

Projeye katkıları için Yunus Emre TANRISEVEN öğretmenimize, tüm sınıflarımıza ve sınıf rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Projemizde an itibariyle seçilen en temiz sınıflar şu şekildedir;

1. Hafta 3/A Sınıfı
2. Hafta 1/A Sınıfı